over mij

Ik ben geboren in Enter in 1965 als nakomertje in een gezin van 10 kinderen. Als kind werd ik zeer liefdevol en vrij opgevoed door mijn ouders. Mijn huis voelde dan ook als een echt thuis. In juni 2007 overleed mijn moeder en binnen 10 maanden in maart 2008 mijn vader. Ik ben mijn ouders ten zeerste dankbaar voor de warmte, de liefde en de vrijheid die zij mij altijd hebben meegegeven. Zonder hun positieve inbreng had mijn leven er een stuk minder prettig uitgezien.

Ik ben een echt gevoelsmens. Er zijn veel mensen op mijn pad gekomen, die mij hun vertrouwen gaven en die hun emoties met mij wilden delen. Daar ben ik zeer dankbaar voor. Op basis van deze gesprekken zijn veel gedichten, die u op deze site aantreft, geschreven.

Mijn wens is dan ook dat er voor ieder van u iets instaat waar u kracht en energie uit kunt halen zodat uw leven weer meer kleur krijgt.

Een aantal gedichten is ook uitgebracht op ansichtkaarten en canvasdoeken. Mocht u interesse hebben neem dan contact met mij op.

Welke weg u in uw leven ook bewandelt, ik wens dat het een weg is met veel liefde, gezondheid, geluk, inzicht, wijsheid en innerlijke rust. Wie weet komen onze wegen ooit ergens samen.

Goede reis,

Erwin Essink